Tekniske forudsætninger

Gennemse nedenstående forudsætninger for at bruge Wave:

• Wave er optimeret til Google Chrome og understøtter Chromium-baseret Edge. De understøttede versioner er den aktuelle Chrome-udgivelse (kaldet stabil kanal) og de sidste to udgivelser. Aktivering af automatisk opdatering af browseren sikrer, at brugerne har installeret de nyeste browser- og sikkerhedsrettelser.
  • Wave Mobile støttes på Safari på iOS-enheter og Chrome på Android-enheter.
  • ​ Internet Explorer 11, Firefox og Safari understøttes ikke i Wave.
  • Anbefalet netværksbåndbredde er 200-500 kbits/s downloadhastighed per samtidig bruger
  • ​ Anbefalet internetforbindelse er 2 Mbits/s
  • Anbefalede PC-egenskaber er Intel I5/17 CPU, GPU Support, minimum 4GB RAM, 1280x768 opløsning eller højere

Kontakt din lokale IT-support for at få hjælp eller afklaring med en af ovenstående forudsætninger eller anbefalinger. Bemærk venligst, at disse gælder for computere og tablets.

Hvis du støder på tekniske problemer med Wave, bedes du indsende en Wave-supportformular.