Ofte stillede spørgsmål om login

Ofte stillede spørgsmål om logning på Wave.

Hvad skal jeg vide om at logge ind første gang?

At logge ind på Wave for første gang er en ligetil proces, som er skitseret her

Jeg har glemt min adgangskode. Hvad skal jeg gøre?

Jeg har brug for at nulstille min adgangskode. Hvad skal jeg gøre?

I begge tilfælde skal du gå til login-siden og klikke på "Har du glemt dit brugernavn eller din adgangskode?" Indtast din arbejdsmailadresse, og klik på "Anmod om nulstilling af adgangskode." Du vil modtage en e-mail fra no-reply@mckinseywave.com​ med et link til at oprette en ny adgangskode.

Jeg har glemt mit brugernavn. Hvad skal jeg gøre?

Dit Wave-brugernavn er din fulde arbejdsmail, f.eks. Jane.Fonda@workout.com.

Du kan også finde den e-mailadresse, der er registreret for dig, i vores velkomstmail. Den blev sendt af Wave \[no-reply\] og med emnelinjen "Velkommen til Wave, her er dine adgangsinstruktioner." Hvis du ikke kan finde den, bedes du indsende en Wave-supportformular.

​ Jeg får en side med en fejlmeddelelse, der siger "Dette websted kan ikke nås." Hvorfor kan jeg ikke få adgang til Wave?

Hvis du modtager denne fejlmeddelelse, forsøger du sandsynligvis at få adgang til Wave eksternt (dvs. uden for virksomhedens kontornetværk). I dette tilfælde skal du sørge for at logge ind på din virksomheds VPN-netværk eller få adgang fra et virksomhedskontornetværk.

Hvad er adgangskode-reglerne for Wave?

Wave-adgangskoder bruger følgende kriterier:

• Mindst 12 tegn lang
  • Ikke en af de seneste otte adgangskoder
  • Indeholder ikke den første del af din e-mailadresse (før "@")
  • ​ Indeholder ikke mere end 2 identiske tegn i træk
  • ​ Indeholder mindst 3 af følgende 4 typer tegn

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - små bogstaver (a-z)

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - ​ store bogstaver (A-Z)

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - tal (0-9)

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - specialtegn (f.eks. !@#$%^&\*)

Hvordan logger jeg ud af Wave?

Klik på kebab-ikonet (tre stablede prikker) på højre side af den øverste blå navigationslinje. Vælg "Log ud" fra rullemenuen.

Alternativt logges Wave-brugere automatisk ud efter 30 minutters inaktivitet.

Hvordan logger jeg på Wave eksternt?

Brugere kan logge ind eksternt ved hjælp af din virksomheds VPN.

Jeg blev automatisk logget ud af Wave. Hvad er jeres timeout-politik?

Wave har en inaktivitetstimeout som påkrævet af McKinseys informationssikkerhedspolitik og for at tilpasse sig branchens bedste praksis.

Når der ikke er nogen brugeraktivitet i 30 minutter på den browserfane, hvor Wave er åben, bliver du automatisk logget ud. Dette hjælper med at beskytte dine data, hvis du efterlader din computer uden opsyn eller ulåst, eller hvis du glemmer at logge ud på en delt computer.

Udløber linket til at oprette min adgangskode i velkomstmailen?

Ja, linket til at oprette adgangskoden i velkomstmailen udløber 5 dage efter afsendelsesdatoen. Hvis du går ind på linket, når det er udløbet, vil du blive dirigeret til en side, hvor du kan anmode om et nyt link til opsætning af adgangskode.

Hvordan anmoder jeg om loginoplysninger for en ny bruger?

Wave-support kan hjælpe dig med at tilføje nye brugere. Når du har bekræftet over for din virksomheds Wave-repræsentant, at oprettelsen af en ny brugerkonto er godkendt, skal du indsende en Wave-supportformular med følgende oplysninger:

• Dit firmanavn
  • Brugerens for- og efternavn
  • Brugerens arbejdsmailadresse
  • Alle oplysninger om synlighed/tilladelser, der er relevante for brugeren

Når du sender en e-mail til Wave-support, modtager du et supportbillet-ID-nummer. Husk at henvise til dette id-nummer i eventuelle e-mailsvar eller telefonopfølgning.

Når din anmodning er færdigbehandlet, vil brugeren modtage en e-mail fra no-reply@mckinseywave.com, der indeholder et login-link. Denne anmodning bør være færdig inden for 2 hverdage. Hvis brugeren ikke modtager en e-mail, skal det bekræftes, at vedkommende har kigget i sin spammappe.