Ekstra hjælperessourcer

Hvor skal man lede og hvem skal man kontakte for forskellige typer Wave-relaterede spørgsmål.

Du kan finde svar på de mest typiske Wave-spørgsmål i supportcenteret. Men hvis du har tjekket der og stadig ikke kan finde, hvad du søger, er der her en vejledning til yderligere hjælp.

​ Indhold og programstyring

Kontakt din Workstream Lead, virksomhedens Wave-repræsentant eller McKinsey Coach. Eksempel på spørgsmål:

• Hvilken type oplysninger forventes jeg at indtaste i Wave-felter?
  • Hvordan skal jeg beregne besparelsesværdien for mine initiativer?
  • Hvornår forventes jeg at foretage opdateringer af mine initiativer?

Waves adgangsrettigheder eller generelle brug af funktioner

Kontakt venligst din virksomheds Wave-repræsentant eller superbruger. Eksempel på spørgsmål:

• Jeg vil gerne anmode om en ny Wave-brugerkonto
  • Hvordan finder jeg mine initiativer?
  • Mit initiativ ser låst ud ... Hvorfor kan jeg ikke redigere det?
  • Hvordan fungerer denne rapport? Hvordan fortolker jeg resultaterne?
  • Jeg har brug for at modtage uddannelse på Wave

​ Applikationsproblemer eller grundlæggende Wave-funktionalitetsspørgsmål

Indsend venligst enWave-supportformular. Eksempel på anmodninger:

• Jeg modtager fejlmeddelelser i Wave
  • Applikation går uventet ned

​ IP-adresse, internetadgang, PC-konfiguration eller andre IT-spørgsmål

Kontakt din virksomheds it-supportteam. Eksempel på anmodninger:

• Kontrol/forbedring af båndbredden af din internetforbindelse
  • ​ Opgradering af din PC
  • Aktivering af Excel-makroer
  • ​ Installation eller brug af Google Chrome eller Edge-browseren på computer eller tablet