Log ind første gang

At komme i gang med Wav e på din computer eller tablet er så let som at følge et par enkle trin.

Sørg altid for at være på dit virksomhedsnetværk eller VPN, når du bruger Wave. Du skal også sørge for at bekræfte med din Wave-administrator, om du logger ind via dit virksomhedssystem (single sign-on) eller med et brugernavn og en adgangskode.

Instruktioner trin-for-trin

1. ​ Find din velkomstmail fra _Wave\[no-reply\ ]_ med emnet "Velkommen til Wave, her er dine adgangsinstruktioner", som vil svare til eksemplet nedenfor. Kopier og indsæt URL A, hvis du logger ind via din virksomheds system eller URL B, hvis du logger ind med et brugernavn og adgangskode.

Vi anbefaler, at du bogmærker din Wave-loginside​ – du skal blot klikke på stjernen i øverste højre hjørne af din browser eller Ctrl+D.

2. Du kan få adgang til din konto på to måder, afhængigt af din virksomheds konfiguration af Wave.

Sådan logger du på via din virksomheds system

Klik på den orange login-knap som vist nedenfor, og følg anvisningerne.

Klik på den orange login-knap som vist nedenfor, og følg anvisningerne.

Kan du ikke se en virksomhedslogin-knap? Indtast din arbejdsmailadresse, og vælg en adgangskode ud fra følgende kriterier:

• Mindst 12 tegn lang
  • Ikke en af de seneste otte adgangskoder
  • Indeholder ikke den første del af din e-mailadresse (før "@")
  • ​ Indeholder ikke mere end 2 identiske tegn i træk
  • ​ Indeholder mindst 3 af følgende 4 typer tegn

⁃ små bogstaver (a-z)

⁃ store bogstaver (A-Z)

⁃ tal (0-9)

⁃ specialtegn (f.eks. !@#$%^&\*)

Klik på Indstil adgangskode og fortsæt. Nu er du klar til at logge ind på Wave!

Browsertype

Følg din virksomheds vejledning om, hvilken browser der skal bruges. Wave er optimeret til Google Chrome. Hvis du ikke bruger Google Chrome, skal du først kontrollere, om din it-afdeling anbefaler en bestemt måde at downloade Chrome på, f.eks. fra et centralt sted, hvor softwaren downloades. Hvis du vil downloade direkte fra internettet, skal du klikke her.

Velkomstmail

Har du ikke modtaget en velkomstmail? Søg i din indbakke og spammapper efter en besked fra no-reply@mckinseywave.com med emnet "Velkommen til Wave, her er dine adgangsinstruktioner." Hvis du stadig ikke kan finde beskeden, skal du kontakte din virksomheds Wave-administrator.

Har du stadig spørgsmål?

• Hvis du har tekniske problemer med at installere eller få adgang til din browser, skal du kontakte din virksomheds it-afdeling
  • For spørgsmål eller fejl, der er opstået under login, skal du klikke her
  • Klik her​ for at få yderligere hjælp