Fjernadgang via engangslink

Du kan få adgang til Wave nemt og sikkert, hvis du arbejder eksternt via engangslink; en to-faktor godkendelsesmekanisme. Hvis du ikke har logget ind på Wave for første gang endnu, skal du læse denne artikel​ om processen først.

Hyppigheden, hvormed du skal logge på med engangslink, afgøres af din virksomhed, men standarden er én gang om dagen. Dette kan være mere, hvis du skifter browser, hvis du arbejder i inkognito eller InPrivate browsing mode, eller hvis du ikke tilgår Wave fra en autoriseret placering.

​ Sådan bruger du engangslink

Når du logger ind på Wave uden for din virksomheds netværk, vil du se en meddelelse, som svarer til den nedenfor.

Så modtager du en e-mail fra Wave med dit engangslink. Klik på linket for at fortsætte din loginproces og få adgang til Wave.

Almindelige fejl med engangslink

Når du logger ind med engangslink, får du evt. en fejlmeddelelse. Nedenfor er to af de mest almindelige.

Udløbet link

Dette link er gyldigt i 30 minutter. Du skal anmode om et nyt link, hvis du modtager denne meddelelse.

Brugt link

Engangslinket kan kun anvendes én gang. Nedenstående meddelelse vises, hvis du allerede har benyttet linket, eller hvis du allerede har benyttet et nyere link. Du skal anmode om et nyt link, hvis du modtager denne meddelelse.