Toegang op afstand via One Time Link (OTL)

U hebt eenvoudig en veilig toegang tot Wave als u op afstand werkt met One Time Link (OTL), een authenticatiemechanisme met een tweede factor. Als u zich nog niet voor de eerste keer bij Wave hebt aangemeld, lees dan eerst dit artikel over het proces.

De frequentie waarmee u inlogt met OTL wordt bepaald door uw bedrijf, maar de standaardinstelling is één keer per dag. Dit kan meer zijn als u van browser verandert, als u in de incognito- of InPrivate-browsemodus werkt of als u Wave niet opent vanaf een geautoriseerde locatie.

OTL gebruiken

Wanneer u zich van buiten het netwerk van uw bedrijf aanmeldt bij Wave, ziet u een melding zoals hieronder.

Je ontvangt dan een e-mail van Wave met je OTL. Klik op de link om door te gaan met het inlogproces en toegang te krijgen tot Wave

Veelvoorkomende OTL-fouten

Bij het inloggen met OTL is het mogelijk om een foutmelding te krijgen. Hieronder staan twee van de meest voorkomende.

verlopen Link

Deze koppeling is 30 minuten geldig. U dient een nieuwe link aan te vragen als u dit bericht ontvangt.

Gebruikte link

OTL kan maar één keer worden gebruikt. Het onderstaande bericht verschijnt als u de link al hebt gebruikt of als u al een recentere link hebt gebruikt. U moet een nieuwe link aanvragen als u dit bericht ontvangt.