Our Team

Our Proposal

Wave Support

Eerste keer inloggen

Aan de slag gaan met Wave op uw computer of tablet is net zo eenvoudig als het volgen van een paar eenvoudige stappen.

Zorg er altijd voor dat u zich op uw bedrijfsnetwerk of VPN bevindt wanneer u Wave gebruikt. Zorg er ook voor dat u met uw Wave-beheerder bevestigt of u zich aanmeldt via uw bedrijfssysteem (eenmalige aanmelding) of met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Stapsgewijze instructies

1. Zoek uw welkomst-e-mail van Wave [geen antwoord] met het onderwerp "Welkom bij Wave, hier zijn uw toegangsinstructies", die vergelijkbaar zal zijn met het onderstaande voorbeeld. Kopieer en plak URL A als u inlogt via uw bedrijfssysteem of URL B als u inlogt met een gebruikersnaam en wachtwoord.

2. Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot uw account, afhankelijk van de Wave-configuratie van uw bedrijf.

Inloggen via het systeem van uw bedrijf

Klik op de oranje inlogknop zoals hieronder weergegeven en volg de instructies.

Inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord

Zie je geen login-knop van een bedrijf? Voer uw zakelijke e-mailadres in en selecteer een wachtwoord aan de hand van de volgende criteria:

• Minimaal 12 karakters lang
  • Niet een van de laatste 8 wachtwoorden
  • Bevat niet het eerste deel van uw e-mailadres (vóór "@")
  • Bevat niet meer dan 2 identieke karakters achter elkaar
  • Bevat minimaal 3 van de volgende 4 soorten karakters

⁃ kleine letters (a-z)

⁃ hoofdletters (A-Z)

⁃ cijfers (0-9)

⁃ speciale tekens (bijv.! @ # $% ^ & *)

Klik op Wachtwoord instellen en doorgaan. Nu ben je klaar om in te loggen op Wave!

Browsertype

Volg de richtlijnen van uw bedrijf over welke browser u moet gebruiken. Wave is geoptimaliseerd voor Google Chrome. Als u Google Chrome niet gebruikt, controleer dan eerst of uw IT-afdeling een specifieke manier aanbeveelt om Chrome te downloaden, bijvoorbeeld vanaf een centrale softwaredownloadlocatie. Klik hier om rechtstreeks van internet te downloaden.

Als alternatief ondersteunt Wave Chromium-gebaseerde Edge. Neem contact op met de Wave-beheerder van uw bedrijf voor hulp als u ervoor kiest om Edge te gebruiken.

Welkomst e-mail

Geen welkomstmail ontvangen? Zoek in uw inbox en spamfolders naar een bericht van no-reply@mckinseywave.com met als onderwerp "Welkom bij Wave, hier zijn uw toegangsinstructies." Als je het bericht nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact op met de Wave-beheerder van je bedrijf.

Heeft u nog vragen?

• Neem voor technische problemen bij het installeren of openen van uw browser contact op met de IT-afdeling van uw bedrijf
  • Voor vragen of fouten die u tijdens het inloggen tegenkomt, klik hier
  • Voor aanvullende hulpbronnen, klik hier

© 1996-2022 McKinsey & Company