Veelgestelde vragen over inloggen

Wat moet ik weten over de eerste keer inloggen?

Voor de eerste keer inloggen op Wave is een eenvoudig proces, dat [hier] wordt beschreven (SUCCESS-CENTER-6476).

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?

Navigeer in beide gevallen naar de inlogpagina en klik op "Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?" Voer uw zakelijke e-mailadres in en klik op "Wachtwoordherstel aanvragen". U ontvangt een e-mail van no-reply@mckinseywave.com met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Ik moet mijn wachtwoord opnieuw instellen. Wat moet ik doen?

Uw Wave-gebruikersnaam is uw volledige zakelijke e-mailadres, bijvoorbeeld Jane.Fonda@workout.com.

U kunt het voor u geregistreerde e-mailadres ook vinden in onze welkomstmail. Het is verzonden door Wave [geen antwoord] en met de onderwerpregel "Welkom bij Wave, hier zijn uw toegangsinstructies." Als u het niet kunt vinden, dient u eenWave Support form.

Ik krijg een pagina met een foutmelding die luidt: "Deze site kan niet worden bereikt." Waarom heb ik geen toegang tot Wave?

Als u dat foutbericht ontvangt, probeert u waarschijnlijk op afstand toegang te krijgen tot Wave (dat wil zeggen buiten het kantoornetwerk van uw bedrijf). Zorg er in dat geval voor dat u zich aanmeldt bij het VPN-netwerk van uw bedrijf of toegang heeft via een bedrijfsnetwerk.

Wat zijn de wachtwoordregels voor Wave?

Wave-wachtwoorden gebruiken de volgende criteria:

• Minimaal 12 karakters lang
  • Niet een van de laatste 8 wachtwoorden
  • Bevat niet het eerste deel van uw e-mailadres (vóór "@")
  • Bevat niet meer dan 2 identieke karakters achter elkaar
  • Bevat minimaal 3 van de volgende 4 soorten karakters

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - kleine letters (a-z)

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - hoofdletters (A-Z)

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - cijfers (0-9)

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - speciale tekens (bijv.! @ # $% ^ & *)

Hoe log ik uit bij Wave?

Klik op het kebab-pictogram (drie gestapelde stippen) aan de rechterkant van de bovenste blauwe navigatiebalk. Selecteer "Afmelden" in het vervolgkeuzemenu.

Als alternatief worden Wave-gebruikers automatisch uitgelogd na 30 minuten inactiviteit.

Hoe log ik op afstand in bij Wave?

Gebruikers kunnen op afstand inloggen met de VPN van uw bedrijf.

Ik ben automatisch uitgelogd bij Wave. Wat is uw time-outbeleid?

Wave heeft een time-out voor inactiviteit zoals vereist door het McKinsey-informatiebeveiligingsbeleid en in overeenstemming met de best practices uit de branche.

Als er gedurende 30 minuten geen gebruikersactiviteit is op het browsertabblad waarop Wave is geopend, wordt u automatisch uitgelogd. Dit helpt uw gegevens te beschermen voor het geval u uw computer onbeheerd of ontgrendeld achterlaat, of als u vergeet uit te loggen op een gedeelde computer.

Verloopt de link om mijn wachtwoord in te stellen in de welkomstmail?

Ja, de link om het wachtwoord in te stellen in de welkomstmail verloopt 5 dagen na de verzenddatum. Als u de link opent nadat deze is verlopen, wordt u naar een pagina geleid waar u een nieuwe link voor het instellen van een wachtwoord kunt aanvragen.

Hoe vraag ik inloggegevens aan voor een nieuwe gebruiker?

Wave Support kan u helpen nieuwe gebruikers toe te voegen. Zodra u met de Wave-vertegenwoordiger van uw bedrijf heeft bevestigd dat het aanmaken van een nieuw gebruikersaccount is geautoriseerd, dient u een Wave Support form​ met de volgende details:

• Je bedrijfsnaam
  • De voor- en achternaam van de gebruiker
  • Het bedrijfse-mailadres van de gebruiker
  • Alle informatie over zichtbaarheid / machtigingen die relevant is voor de gebruiker

Wanneer u Wave Support een e-mail stuurt, ontvangt u een supportticket-ID-nummer. Vergeet niet om dit ID-nummer te vermelden in alle antwoorden op e-mails of telefonische follow-up.

Zodra uw verzoek is voltooid, ontvangt de gebruiker een e-mail van no-reply@mckinseywave.com met een inloglink. Dit verzoek moet binnen 2 werkdagen voltooid zijn. Als de gebruiker geen e-mail ontvangt, controleer dan of hij in zijn spam-e-mailmap heeft gekeken.