Technische vereisten

Bekijk de onderstaande vereisten voor het gebruik van Wave:

• Wave is geoptimaliseerd voor [Google Chrome](https://www.google.com/chrome/browser/desktop/index.html) en ondersteunt het op Chromium gebaseerde Edge. De ondersteunde versies zijn de huidige Chrome-versie (genaamd stabiel kanaal) en de laatste twee uitgaven. Het inschakelen van automatische browser-updates zorgt ervoor dat gebruikers de nieuwste browser- en beveiligingspatches hebben.    ​ ​
  • Wave Mobile wordt ondersteund in Safari op iOS-apparaten en in Chrome op Android-apparaten.
  • Internet Explorer 11, Firefox en Safari worden niet ondersteund in Wave.
  • De aanbevolen netwerkbandbreedte is een downloadsnelheid van 200-500 kbits / s per gelijktijdige gebruiker
  • De aanbevolen internetverbinding is 2 Mbits / s
  • Aanbevolen pc-kenmerken zijn Intel I5 / 17 CPU, GPU-ondersteuning, minimaal 4GB RAM, resolutie 1280x768 of hoger

Neem contact op met uw lokale IT-ondersteuning voor hulp met of verduidelijking van een van de bovenstaande vereisten of aanbevelingen. Let op: deze zijn van toepassing op computers en tablets.

Als u technische problemen ondervindt met Wave, kunt u een Wave Support-formulier​ indienen.