Our Team

Our Proposal

Wave Support

Hulpbronnen

U kunt antwoorden op de meest typische Wave-vragen vinden in het Helpcentrum. Als u daar echter hebt gecontroleerd en nog steeds niet ziet wat u zoekt, vindt u hier een gids met aanvullende hulpbronnen.

Inhoud en programmabestuur

Neem contact op met uw ** Workstream Lead **, ** Wave-vertegenwoordiger van het bedrijf ** of ** McKinsey Coach **. Voorbeeldvragen:

• Welk type informatie moet ik invoeren in Wave-velden?
  • Hoe bereken ik de besparingswaarde voor mijn initiatieven?
  • Wanneer moet ik mijn initiatieven updaten?

Wave-toegangsrechten of algemeen gebruik van functies

Neem contact op met de Wave-vertegenwoordiger of supergebruiker van uw bedrijf. Voorbeeldvragen:

• Ik wil een nieuw Wave-gebruikersaccount aanvragen
  • Hoe werkt mijn dashboard?
  • Hoe vind ik mijn initiatieven?
  • Mijn initiatief lijkt vergrendeld ... waarom kan ik het niet bewerken?
  • Hoe werkt dit rapport? Hoe interpreteer ik de resultaten?
  • Ik moet worden getraind op Wave

Applicatieproblemen of basisvragen over Wave-functionaliteit

Dien een Wave Support-formulier. Voorbeeldverzoeken:

• Ik ontvang foutmeldingen in Wave
  • Applicatie crasht onverwacht

IP-adres, internettoegang, pc-configuratie of andere IT-vragen

Neem contact op met het IT-ondersteuningsteam van uw bedrijf. Voorbeeldverzoeken:

• De bandbreedte van uw internetverbinding controleren / verbeteren
  • Uw pc upgraden
  • Excel-macro's inschakelen
  • Google Chrome of IE-browser installeren of gebruiken op computer of tablet

© 1996-2022 McKinsey & Company