Tekniske forutsetninger

Gjennomgå forutsetningene nedenfor for å bruke Wave:

• Wave er optimalisert for Google Chrome​ og støtter Chrome-basert Edge. De støttede versjonene er den nåværende Chrome-utgivelsen (kalt stabil kanal) og de to siste utgivelsene. Aktivering av nettleseroppdateringer vil sikre at brukerne har de nyeste nettleser- og sikkerhetsoppdateringene installert.
  • Wave Mobile støttes på Safari på iOS-enheter og Chrome på Android-enheter.
  • Internet Explorer 11, Firefox og Safari støttes ikke i Wave.
  • Anbefalt nettverksbåndbredde er 200-500 kbits / s nedlastningshastighet per samtidig bruker
  • Anbefalt internettforbindelse er 2 Mbits / s
  • Anbefalte PC-egenskaper er Intel I5 / 17 CPU, GPU-støtte, minimum 4 GB RAM, 1280 x 768 oppløsning eller høyere

Kontakt din lokale IT-støtte for hjelp eller avklaring med noen av ovennevnte forutsetninger eller anbefalinger. Vær oppmerksom på at disse gjelder datamaskiner og nettbrett.

Hvis du støter på problemer med Wave, vennligst send inn et Wave Support-skjema.