Vanlige spørsmål om pålogging

Hva skal jeg vite om å logge på for første gang?

Å logge på Wave for første gang er en enkel prosess, som er beskrevet her.

​ Jeg glemte passordet mitt. Hva burde jeg gjøre?

Jeg må tilbakestille passordet mitt. Hva burde jeg gjøre?

I begge tilfeller navigerer du til påloggingssiden og klikker på "Glem brukernavn eller passord?" Skriv inn bedriftens e-postadresse og klikk på "Be om tilbakestilling av passord." Du vil motta en e-post fra no-reply@mckinseywave.commed en lenke for å sette opp et nytt passord.

Jeg har glemt brukernavnet mitt. Hva burde jeg gjøre?

Wave-brukernavnet ditt er den fullstendige e-postadressen din, for eksempel Jane.Fonda@workout.com.

Du finner også e-postadressen som er registrert for deg i vår velkomst-e-post. Den ble sendt av Wave [no-reply] og med emnelinjen "Velkommen til Wave, her er tilgangsinstruksjonene dine." Hvis du ikke finner det, kan du sende inn et Wave Support-skjema.

Jeg får en side med en feilmelding som sier "Dette nettstedet kan ikke nås." Hvorfor får jeg ikke tilgang til Wave?

Hvis du får den feilmeldingen, vil du sannsynligvis prøve å få tilgang til Wave eksternt (dvs. utenfor firmaets kontornettverk). I dette tilfellet må du sørge for å logge på bedriftens VPN-nettverk eller få tilgang fra et kontorskontornettverk.

Hva er passordreglene for Wave?

Wave-passord bruker følgende kriterier:

• Minst 12 tegn i lengde
  • ​ Ikke et av de siste 8 passordene
  • Inkluderer ikke den første delen av e-postadressen din (før "@")
  • ​ Inkluderer ikke mer enn 2 identiske tegn på rad
  • Inneholder minst 3 av de følgende 4 typer tegn

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - ​ små bokstaver (a-z)

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - store bokstaver (AZ)

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - tall (0-9)

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - ​ spesialtegn (f.eks.! @ # $% ^ & \ *)

Hvordan logger jeg ut av Wave?

Klikk på kebab-ikonet (tre stablede prikker) på høyre side av den øverste blå navigasjonslinjen. Velg "Logg ut" fra rullegardinmenyen.

Alternativt blir Wave-brukere automatisk logget av etter 30 minutters inaktivitet.

Hvordan logger jeg på eksternt til Wave?

Brukere kan logge på eksternt ved hjelp av bedriftens VPN.

Jeg ble automatisk logget av Wave. Hva er din timeout-policy?

Wave har en ledig tidsavbrudd som kreves av McKinsey Information Security policy og for å tilpasse seg bransjens beste praksis.

Når det ikke er noen brukeraktivitet i 30 minutter i nettleserfanen der Wave er åpen, blir du automatisk logget av. Dette bidrar til å beskytte dataene dine i tilfelle du skulle la datamaskinen være uten tilsyn eller ulåst, eller hvis du skulle glemme å logge av på en delt datamaskin.

Utløper lenken for å sette opp passordet mitt i velkomst-e-posten?

Ja, lenken for å angi passordet i velkomst-e-posten utløper 5 dager etter sendingsdatoen. Skulle du få tilgang til lenken når den er utløpt, vil du bli sendt til en side der du kan be om en ny passordsettkobling.

Hvordan ber jeg om påloggingsinformasjon for en ny bruker?

Wave Support kan hjelpe deg med å legge til nye brukere. Når du har bekreftet med firmaets Wave-representant at opprettelse av en ny brukerkonto er autorisert, kan du sende inn et Wave Support-skjema​ med følgende detaljer:

• Firmanavnet ditt
  • Brukerens for- og etternavn
  • Brukerens e-postadresse
  • All informasjon om synlighet / tillatelser som er relevant for brukeren

Når du sender e-post til Wave Support, vil du motta et ID-nummer for support. Husk å referere til dette ID-nummeret i svar på e-post eller telefonoppfølging.

Når forespørselen din er fullført, vil brukeren motta en e-post fra [no-reply@mckinseywave.com](mailto:no-reply@mckinseywave.com) som inneholder en påloggingskobling. Denne forespørselen skal være fullført innen to virkedager. Hvis brukeren ikke mottar en e-post, må du bekrefte at de har sett i e-postmappen