Ekstra hjelpressurser

Du finner svar på de fleste typiske Wave-spørsmålene i brukerstøtten. Men hvis du har sjekket der og fremdeles ikke ser hva du leter etter, er det en veiledning for ekstra hjelpressurser.

​ Innhold og programstyring

Ta kontakt med Workstream Lead, firma Wave-representant eller McKinsey Coach. Eksempler på spørsmål:

• Hvilken type informasjon forventes jeg å legge inn i Wave-felt?
  • Hvordan skal jeg beregne spareverdien for initiativene mine?
  • Når forventes det at jeg oppdaterer initiativene mine?

Wave-tilgangsrettigheter eller total bruk av funksjoner

Kontakt din firma Wave-representant eller superbruker. Eksempler på spørsmål:

• Jeg vil be om en ny Wave-brukerkonto
  • Hvordan finner jeg initiativene mine?
  • ​ Initiativet mitt ser ut til å være låst ... hvorfor kan jeg ikke redigere det?
  • Hvordan fungerer denne rapporten? Hvordan tolker jeg resultatene?
  • ​ Jeg trenger å bli trent på Wave

Søknader eller grunnleggende spørsmål om Wave-funksjonalitet

Send inn et Wave Support-skjema. Eksempel på forespørsler:

• Jeg mottar feilmeldinger i Wave
  • Søknad krasjer uventet

​ IP-adresse, internettilgang, PC-konfigurasjon eller andre IT-spørsmål

Ta kontakt med selskapets IT-supportteam. Eksempel på forespørsler:

• Kontrollere / forbedre båndbredden til internettforbindelsen
  • Oppgradere PC-en
  • Aktivere Excel-makroer
  • Installere eller bruke Google Chrome eller Edge-nettleser på datamaskin eller nettbrett