Første gang du logger inn

Komme i gang med Wave på datamaskinen eller nettbrettet er like enkelt som å følge noen få enkle trinn.

Forsikre deg alltid om at du er på bedriftsnettverket eller VPN når du bruker Wave. Sørg også for å bekrefte med Wave-administratoren din om du vil logge på via bedriftens system (enkel pålogging) eller med et brukernavn og passord.

Trinnvise instruksjoner

1. ​ Finn velkomst-eposten din fra _Wave [no-reply]_ med emnet "Velkommen til Wave, her er innloggingsinstruksjonene dine", som vil være lik eksemplet nedenfor. Kopier og lim inn URL A hvis du logger på via bedriftens system eller URL B hvis du logger på med brukernavn og passord.

Vi anbefaler å legge til bokmerke for Wave-påloggingssiden din - bare klikk på stjernen øverst til høyre i nettleseren eller Ctrl + D.

2. Det er to måter å få tilgang til kontoen din, avhengig av selskapets konfigurasjon av Wave.

​ Logge på via bedriftens system

Klikk på den oransje påloggingsknappen som vist nedenfor, og følg instruksjonene.

Logge på med brukernavn og passord

Ser du ikke en firmapåloggingsknapp? Skriv inn e-postadressen til bedriften din, og velg et passord ved hjelp av følgende kriterier:

• Minst 12 tegn i lengde
  • Ikke et av de siste 8 passordene
  • Inkluderer ikke den første delen av e-postadressen din (før "@")
  • Inkluderer ikke mer enn 2 identiske tegn på rad
  • Inneholder minst 3 av de følgende 4 typer tegn

⁃ små bokstaver (a-z)

⁃ store bokstaver (AZ)

⁃ tall (0-9)

⁃ spesialtegn (f.eks.! @ # $% ^ & \ *)

Klikk Angi passord og fortsett. Nå er du klar til å logge på Wave!

​ Nettlesertype

Følg selskapets veiledning om hvilken nettleser du skal bruke. Wave er optimalisert for Google Chrome. Hvis du ikke bruker Google Chrome, må du først sjekke om IT-avdelingen din anbefaler en spesifikk måte å laste ned Chrome på, for eksempel fra et sentralt nedlastingssted for programvare. For å laste ned direkte fra internett, klikk her.

Velkomst-e-post

Fikk du ikke en velkomst-e-post? Søk i innboksen og søppelpostmappene etter en melding fra no-reply@mckinseywave.com​ med emnet "Velkommen til Wave, her er tilgangsinstruksjonene dine." Hvis du fremdeles ikke finner meldingen, kan du kontakte firmaets Wave-administrator.

Har du fortsatt spørsmål?

• For tekniske problemer med å installere eller få tilgang til nettleseren, vennligst kontakt bedriftens IT-avdeling
  • For spørsmål eller feil som oppstod under pålogging, klikk her
  • For ytterligere hjelpressurser, klikk her