Our Team

Our Proposal

Wave Support

Tekniska förutsättningar

Granska nedanstående förutsättningar för att använda Wave:

• Wave är optimerad för Google Chrome och stöder Chromium-baserade Edge. Versionerna som stöds är den aktuella Chrome-versionen (kallad stabil kanal) och de två senaste versionerna. Aktivering av automatiska webbläsaruppdateringar säkerställer att användarna har installerat de senaste webbläsar- och säkerhetsuppdateringarna.
  • Wave Mobile stöds av Safari på iOS-enheter och Chrome på Android-enheter.
  • Internet Explorer 11, Firefox och Safari stöds inte i Wave.
  • Rekommenderad nätverksbandbredd är 200-500 kbits / s nedladdningshastighet per samtidig användare
  • Rekommenderad internetanslutning är 2 Mbits / s
  • Rekommenderade PC-egenskaper är Intel I5 / 17 CPU, GPU-stöd, minst 4 GB RAM, 1280 x 768 upplösning eller högre

Kontakta din lokala IT-support för hjälp eller förtydligande med någon av ovanstående förutsättningar eller rekommendationer. Observera att dessa gäller för datorer och surfplattor.

Om du stöter på några tekniska problem i Wave skickar du in ett Wave-supportformulär.

© 1996-2022 McKinsey & Company