Our Team

Our Proposal

Wave Support

Hjälpresurser

Du hittar svar på de vanligaste Wave-frågorna i hjälpcentret. Men om du har kontrollerat där och fortfarande inte ser vad du letar efter, här är en guide med ytterligare hjälpresurser.

Innehåll och programstyrning

Kontakta din Workstream Lead, företags Wave-representant​ eller McKinsey Coach. Exempel på frågor:

• Vilken typ av information förväntas jag ange i Wave-fält?
  • Hur ska jag beräkna sparvärdet för mina initiativ?
  • När förväntas jag göra uppdateringar av mina initiativ?

Vågrättigheter eller övergripande användning av funktioner

Kontakta ditt företags Wave-representant eller superanvändare. Exempel på frågor:

• Jag vill begära ett nytt Wave-användarkonto
  • Hur fungerar mitt instrumentpanel?
  • Hur hittar jag mina initiativ?
  • Mitt initiativ verkar vara låst ... varför kan jag inte redigera det?
  • Hur fungerar den här rapporten? Hur tolkar jag resultaten?
  • Jag måste utbildas i Wave

Applikationsfrågor eller grundläggande frågor om Wave-funktionalitet

Skicka in ett Wave-supportformulär. Exempel på förfrågningar:

• Jag får felmeddelanden i Wave
  • Applikationen kraschar oväntat

IP-adress, internetåtkomst, PC-konfiguration eller andra IT-frågor

Kontakta ditt företags IT-supportteam. Exempelförfrågningar:

• Kontrollera / förbättra bandbredden för din internetanslutning
  • Uppgradera din dator
  • Aktivera Excel-makron
  • Installerar eller använder Google Chrome eller IE-webbläsaren på en dator eller surfplatta

© 1996-2022 McKinsey & Company