Our Team

Our Proposal

Wave Support

Vanliga frågor om inloggning

Vad ska jag veta om att logga in för första gången?

Att logga in på Wave för första gången är en enkel process, som beskrivs här

Jag har glömt mitt lösenord. Vad ska jag göra?

I båda fallen navigerar du till inloggningssidan och klickar på "Glöm användarnamn eller lösenord?" Ange din företags e-postadress och klicka på "Begär återställning av lösenord." Du kommer att få ett e-postmeddelande från no-reply@mckinseywave.com med en länk för att ställa in ett nytt lösenord.

Jag måste återställa mitt lösenord. Vad ska jag göra?

Ditt Wave-användarnamn är din fullständiga e-postadress för företaget, till exempel Jane.Fonda@workout.com.

Du kan också hitta den e-postadress som registrerats för dig i vårt välkomstmeddelande. Det skickades av Wave [inget svar] och med ämnesraden "Välkommen till Wave, här är dina åtkomstinstruktioner." Om du inte hittar det, skicka ettWave Support-formulär.

Jag får en sida med ett felmeddelande som säger "Den här webbplatsen kan inte nås." Varför kan jag inte komma åt Wave?

Om du får det felmeddelandet försöker du troligtvis komma åt Wave på distans (dvs. utanför företagets kontorsnätverk). Se till att logga in på ditt företags VPN-nätverk eller komma åt från ett företagskontorsnätverk.

Vilka är lösenordsreglerna för Wave?

Wave-lösenord använder följande kriterier:

• Minst 12 tecken långa
  • Inte ett av de sista åtta lösenorden
  • Inkluderar inte den första delen av din e-postadress (före "@")
  • Innehåller inte mer än två identiska tecken i rad
  • Innehåller minst 3 av följande 4 typer av tecken

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - gemener (a-z)

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - versaler (A-Z)

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - siffror (0-9)

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - specialtecken (t.ex.! @ # $% ^ & *)

Hur loggar jag ut från Wave?

Klicka på kebabikonen (tre staplade prickar) till höger om det översta blå navigeringsfältet. Välj "Logga ut" i rullgardinsmenyn.

Alternativt loggas Wave-användare automatiskt ut efter 30 minuters inaktivitet.

Hur loggar jag in på Wave på distans?

Användare kan logga in på distans med ditt företags VPN.

Jag loggades automatiskt ut från Wave. Vad är din timeout-policy?

Wave har en ledig tidsavbrott enligt McKinsey Information Security-policy och för att anpassa sig till branschens bästa praxis.

När det inte finns någon användaraktivitet på 30 minuter på webbläsarfliken där Wave är öppen kommer du automatiskt att loggas ut. Detta hjälper till att skydda dina data om du skulle lämna din dator obevakad eller olåst, eller om du skulle glömma att logga ut på en delad dator.

Upphör länken för att ställa in mitt lösenord i välkomstmeddelandet?

Ja, länken för att ställa in lösenordet i välkomstmeddelandet upphör fem dagar efter sändningsdatumet. Om du kommer åt länken när den har gått ut, kommer du att skickas till en sida där du kan begära en ny lösenordsuppsättningslänk.

Hur begär jag inloggningsuppgifter för en ny användare?

Wave Support kan hjälpa dig att lägga till nya användare. När du har bekräftat med ditt företags Wave-representant att skapande av ett nytt användarkonto är godkänt, skicka ett Wave Support form​ med följande detaljer:

• Ditt företags namn
  • Användarens för- och efternamn
  • Användarens företags e-postadress
  • All information om synlighet / behörighet som är relevant för användaren

När du skickar e-post till Wave Support får du ett ID-nummer för supportbiljetten. Kom ihåg att hänvisa till detta ID-nummer i svar på e-post eller telefonuppföljning.

När din begäran är klar kommer användaren att få ett e-postmeddelande från no-reply@mckinseywave.com som innehåller en inloggningslänk. Denna begäran ska vara fullständig inom två arbetsdagar. Om användaren inte får ett e-postmeddelande, bekräfta att de har tittat i sin skräppostmapp.

© 1996-2022 McKinsey & Company