Our Team

Our Proposal

Wave Support

Första gången logga in

Att komma igång med Wave på din dator eller surfplatta är lika enkelt som att följa några enkla steg.

Se alltid till att du är i ditt företagsnätverk eller VPN när du använder Wave. Glöm inte att bekräfta med din Wave-administratör om du kommer att logga in via ditt företagssystem (enkel inloggning) eller med ett användarnamn och lösenord.

Steg-för-steg-instruktioner

1. ​ Hitta din välkomstmail från Wave [inget svar] med ämnet "Välkommen till Wave, här är dina åtkomstinstruktioner", som kommer att likna exemplet nedan. Kopiera och klistra in URL A om du loggar in via ditt företagssystem eller URL B om du loggar in med ett användarnamn och lösenord.

2. Det finns två sätt att komma åt ditt konto, beroende på företagets konfiguration av Wave.

Logga in via ditt företags system

Klicka på den orange inloggningsknappen som visas nedan och följ anvisningarna.

Logga in med ett användarnamn och lösenord

Ser du inte en inloggningsknapp för företag? Ange din e-postadress och välj ett lösenord enligt följande kriterier:

• Minst 12 tecken långa
  • Inte ett av de sista åtta lösenorden
  • Inkluderar inte den första delen av din e-postadress (före “@“)
  • Innehåller inte mer än två identiska tecken i rad
  • Innehåller minst 3 av följande 4 typer av tecken

⁃ små bokstäver (a-z)

⁃ versaler (A-Z)

⁃ siffror (0-9)

⁃ specialtecken (t.ex.! @ # $% ^ & *)

Klicka på Ange lösenord och fortsätt. Nu är du redo att logga in på Wave!

Webbläsartyp

Följ ditt företags vägledning om vilken webbläsare du ska använda. Wave är optimerad för Google Chrome. Om du inte använder Google Chrome, kontrollera först om din IT-avdelning rekommenderar ett specifikt sätt att ladda ner Chrome, till exempel från en central nedladdningsplats för programvara. Klicka här för att ladda ner direkt från internet.

Alternativt stöder Wave Chrom-baserad Edge. Kontakta ditt företags Wave-administratör för vägledning om du väljer att använda Edge.

Välkommen e-post

Fick du inte ett välkomstmeddelande? Sök i din inkorg och skräppostmappar efter ett meddelande från no-reply@mckinseywave.com med ämnet "Välkommen till Wave, här är dina åtkomstinstruktioner." Om du fortfarande inte hittar meddelandet, kontakta företagets Wave-administratör.

Har du fortfarande frågor?

• Kontakta ditt företags IT-avdelning för tekniska problem med att installera eller komma åt din webbläsare
  • Klicka på här för frågor eller fel under inloggningen
  • Klicka här för ytterligare hjälpresurser

© 1996-2022 McKinsey & Company