Tekniset edellytykset

Ole hyvä ja tutustu seuraaviin Wave-käytön edellytyksiin:

• Wave on optimoitu Google Chrome​ -selaimelle, ja se tukee Chromium-pohjaista Edge-selainta. Tuetut versiot ovat nykyinen Chrome-versio (vakaa versio) ja kaksi sitä edeltävää versiota. Selaimen automaattisten päivitysten käyttöönotto varmistaa, että käyttäjille on aina asennettu uusimmat selain- ja turvallisuuspäivitykset.
  • Wave Mobilea tuetaan iOS-laitteissa Safarissa ja Android-laitteissa Chromessa.
  • Internet Explorer 11, Firefox ja Safari eivät ole tuettuja Wavessa.
  • Suositeltava verkon kaistanleveys on 200-500 kbits / s latausnopeutta yhtä käyttäjää kohti
  • Suositeltava Internet-yhteys on 2 Mbit / s
  • PC: n suositeltavat ominaisuudet ovat Intel I5 / 17 -prosessori, GPU-tuki, vähintään 4 Gt RAM-muistia, 1280x768-tarkkuus tai korkeampi

Ota yhteyttä paikalliseen IT-tukeen, jos tarvitset apua tai selvennystä koskien yllä olevia vaatimuksia tai suosituksia. Huomaa, että nämä koskevat tietokoneita ja tabletteja.

Jos sinulla on teknisiä ongelmia Waven kanssa, lähetä Wave-tukilomake.