Ohje Resurssit

Löydät vastaukset tyypillisiin Wave-kysymyksiin Wave-ohjekeskuksesta. Jos olet kuitenkin tarkistanut siellä, et vieläkään näe etsimääsi, tässä on lisäohjeiden opas.

Älä myöskään unohda tarkistaa kojelaudan Ohje- ja oppaat -osiosta (tai vastaavalla nimellä) tietoja yrityksesi Wave-kokoonpanosta.

Sisällön ja ohjelman hallinta

Ota yhteyttä Workstream Leadiin tai yrityksen Wave-edustajaan. Esimerkkikysymykset:

• Minkä tyyppisiä tietoja minun odotetaan tulevan Wave-kenttiin?
  • Kuinka minun pitäisi laskea aloitteideni säästöarvo?
  • Milloin minun odotetaan tekevän päivityksiä aloitteihini?

Wave-käyttöoikeudet tai ominaisuuksien yleinen käyttö

Ota yhteyttä Wave-edustajaasi tai superkäyttäjään. Esimerkkikysymykset:

• Haluaisin pyytää uuden Wave-käyttäjätilin
  • Kuinka kojelautani toimii?
  • Kuinka löydän aloitteet?
  • Aloitteeni näyttää olevan lukittu ... miksi en voi muokata sitä?
  • Kuinka tämä raportti toimii? Kuinka tulkitsen tulokset?
  • Minua on koulutettava aallolla

Sovelluskysymykset tai Wave-toiminnallisuuden peruskysymykset

Lähetä Wave Support -lomake. Esimerkkipyynnöt:

• Saan virheilmoituksia Wave-sovelluksessa
  • Sovellus kaatuu odottamatta

IP-osoite, Internet-yhteys, tietokoneen kokoonpano tai muut IT-kysymykset

Ota yhteyttä yrityksesi IT-tukitiimiin. Esimerkkipyynnöt:

• Internet-yhteyden kaistanleveyden tarkistaminen / parantaminen
  • Päivitä tietokoneesi
  • Excel-makrojen ottaminen käyttöön
  • Google Chrome- tai IE-selaimen asentaminen tai käyttäminen tietokoneella tai tabletilla