Our Team

Our Proposal

Wave Support

Sisäänkirjautumisen UKK

Mitä minun pitäisi tietää kirjautumisesta ensimmäistä kertaa?

Ensimmäinen kirjautuminen Waveen on suoraviivainen prosessi, joka on selitetty [täällä](SUCCESS-CENTER-6476).

Unohdin salasanani. Mitä minun pitäisi tehdä?

Kummassakin tapauksessa siirry kirjautumissivulle ja napsauta "Unohda käyttäjänimi tai salasana?" Kirjoita yrityksesi sähköpostiosoite ja napsauta "Pyydä salasanan vaihtamista". Saat sähköpostiviestin osoitteesta no-reply@mckinseywave.com, jossa on linkki uuden salasanan asettamiseen.

Minun täytyy vaihtaa salasanani. Mitä minun pitäisi tehdä?

Wave-käyttäjätunnuksesi on työsähköpostiosoitteesi, esimerkiksi [Jane.Fonda@workout.com](mailto:Jane.Fonda@workout.com).

Näet sinulle varatun sähköpostiosoitteen myös tervetuloviestistämme. Viestin lähettäjä oli Wave \[no-reply\], ja otsikossa lukee "Tervetuloa Waveen, tässä ovat kirjautumisohjeesi". Jos et löydä sitä, lähetä Wave-tukilomake.

Saan sivun, jossa on virhesanoma, jonka lukee "Tähän sivustoon ei pääse". Miksi en pääse Waveen?

Jos saat virhesanoman, yrität todennäköisesti käyttää Wave-laitetta etänä (ts. Yrityksesi toimistoverkon ulkopuolella). Varmista tässä tapauksessa, että kirjaudut yrityksesi VPN-verkkoon tai pääset yrityksen toimistoverkosta.

Mitkä ovat Wave-salasanasäännöt?

Aaltosalasanat käyttävät seuraavia ehtoja:

• Vähintään 12 merkkiä pitkä
  • Ei yksi kahdeksasta viimeisestä salasanasta
  • Ei sisällä sähköpostiosoitteesi ensimmäistä osaa (ennen "@")
  • Ei sisällä enempää kuin 2 identtistä merkkiä peräkkäin
  • Sisältää vähintään 3 seuraavista 4 merkkityypistä ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - pienet kirjaimet (a-z)

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - isot kirjaimet (A-Z)

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - numerot (0-9)

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ - erikoismerkit (esim.! @ # $% ^ & *)

Kuinka kirjaudun ulos Wave-ohjelmasta?

Napsauta kebab-kuvaketta (kolme pinottua pistettä) sinisen yläreunan oikealla puolella. Valitse pudotusvalikosta "Kirjaudu ulos".

Vaihtoehtoisesti Wave-käyttäjät kirjataan automaattisesti ulos 30 minuutin käyttämättömyyden jälkeen.

Kuinka voin kirjautua etänä Waveen?

Käyttäjät voivat kirjautua sisään etänä käyttämällä yrityksesi VPN: ää.

Minut kirjataan automaattisesti ulos Wave-palvelusta. Mikä on aikakatkaisukäytäntösi?

Aallon aikakatkaisu on McKinsey Information Security -käytännön edellyttämä ja yhdenmukainen alan parhaiden käytäntöjen kanssa.

Kun selaimen välilehdessä, jossa Wave on auki, ei ole käyttäjän toimintaa 30 minuutin ajan, sinut kirjataan automaattisesti ulos. Tämä auttaa suojaamaan tietojasi, jos tietokone jätetään ilman valvontaa tai lukitusta tai unohdat kirjautua ulos jaetulta tietokoneelta.

Vanhentuuko linkki salasanani määrittämiseen tervetulosähköpostissa?

Kyllä, linkki salasanan asettamiseen tervetuloviestissä vanhenee 5 päivää lähetyspäivän jälkeen. Jos käytät linkkiä sen vanhentumisen jälkeen, sinut ohjataan sivulle, jolla voit pyytää uutta salasanan asetuslinkkiä.

Kuinka pyydän kirjautumistunnuksia uudelle käyttäjälle?

Wave-tuki voi auttaa sinua lisäämään uusia käyttäjiä. Kun olet vahvistanut yrityksesi Wave-edustajalta, että uuden käyttäjätilin luominen on sallittua, lähetä a Wave Support -lomake​ seuraavat tiedot:

• Yrityksesi nimi
  • Käyttäjän etu- ja sukunimi
  • Käyttäjän yrityksen sähköpostiosoite
  • Kaikki käyttäjän näkyvyyttä / käyttöoikeuksia koskevat tiedot

Kun lähetät sähköpostia Wave-tukeen, saat tukilipun tunnusnumeron. Muista viitata tähän henkilötunnukseen sähköpostivastauksissa tai puhelimen seurannassa.

Kun pyyntösi on valmis, käyttäjä saa sähköpostiviestin osoitteesta no-reply@mckinseywave.com, joka sisältää kirjautumislinkin. Pyynnön on oltava valmis kahden työpäivän kuluessa. Jos käyttäjä ei saa sähköpostia, varmista, että hän on tarkastellut roskapostikansioita.

© 1996-2022 McKinsey & Company