Ensimmäinen sisäänkirjautuminen

Wave-ohjelman käytön aloittaminen tietokoneellasi tai tablet-laitteellasi on yhtä helppoa kuin muutaman yksinkertaisen vaiheen noudattaminen.

Varmista aina, että olet yritysverkossasi tai VPN: ssä, kun käytät Wavea. Varmista myös, että vahvistat Wave-järjestelmänvalvojalta, kirjaudutko sisään yritysjärjestelmän kautta (kertakirjautuminen) vai käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Vaiheittaiset ohjeet

1. Etsi Wave-tervetuloviestisi [ei vastausta], jonka aihe on "Tervetuloa Waveen, tässä ovat käyttöohjeet", joka muistuttaa alla olevaa esimerkkiä. Kopioi ja liitä URL-osoite A, jos kirjaudut sisään yritysjärjestelmän kautta, tai URL-osoite B, jos kirjaudut sisään käyttäjänimellä ja salasanalla.

2. Tilillesi on kaksi tapaa, riippuen yrityksesi Wave-kokoonpanosta.

Sisäänkirjautuminen yrityksesi järjestelmän kautta

Napsauta oranssia kirjautumispainiketta alla olevan kuvan mukaisesti ja noudata ohjeita.

Sisäänkirjautuminen käyttäjänimellä ja salasanalla

Etkö näe yrityksen kirjautumispainiketta? Kirjoita yrityksesi sähköpostiosoite ja valitse salasana seuraavin ehdoin:

• Vähintään 12 merkkiä pitkä
  • Ei yksi kahdeksasta viimeisestä salasanasta
  • Ei sisällä sähköpostiosoitteesi ensimmäistä osaa (ennen “@”)
  • Ei sisällä enempää kuin 2 identtistä merkkiä peräkkäin
  • Sisältää vähintään 3 seuraavista 4 merkkityypistä

⁃ pienet kirjaimet (a-z)

⁃ isot kirjaimet (A-Z)

⁃ numerot (0-9)

⁃ erikoismerkit (esim.! @ # $% ^ & *)

Napsauta Aseta salasana ja jatka. Nyt olet valmis kirjautumaan Waveen!

Selaimen tyyppi

Noudata yrityksesi ohjeita selaimen käytöstä. Wave on optimoitu Google Chromelle. Jos et käytä Google Chromea, tarkista ensin, suositteleeko IT-osastollasi tiettyä tapaa ladata Chrome esimerkiksi ohjelmiston keskitetystä latauspaikasta. Napsauta tätä ladataksesi suoraan Internetistä.

Vaihtoehtoisesti Wave tukee Chromium-pohjaista reunaa. Ota yhteyttä yrityksen Wave-järjestelmänvalvojaan saadaksesi ohjeita, jos päätät käyttää Edgeä.

Tervetuloa sähköposti

Etkö saanut tervetulosähköpostia? Hae postilaatikostasi ja roskapostikansioistasi viesti osoitteesta no-reply@mckinseywave.com, jonka aihe on "Tervetuloa Waveen, tässä ovat käyttöohjeet." Jos et vieläkään löydä viestiä, ota yhteyttä yrityksesi Wave-järjestelmänvalvojaan.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

• Ota yhteyttä yrityksesi IT-osastoon, jos sinulla on teknisiä ongelmia selaimesi asennuksessa tai käytössä
  • Jos sinulla on kysyttävää tai virheitä kirjautumisen aikana, napsauta tätä
  • Napsauta tätä, jos haluat lisätietoja muista resursseista